Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Сторінка директора школи

«Успіх приходить до того, хто робить те, що найбільше любить»

storinka-dyrektora-shkoly

« І раю кращого немає у всім світі, як тії Андруші» : так писав Т.Г.Шевченко про старі Андруші. Та у 1968 році у зв’язку з будівництвом Канівської ГЕС всі побережні села Лівобережжя та Правобережжя, а саме Підсінне, В’юнище, Монастирок, Зарубенці, Старі Андруші, Трахтомирів були переселені до Нових Андрушів. І тут була побудована школа, яка 1 вересня 1968 року відкрила двері для своїх перших учнів.

Сьогодні це Переяслав-Хмельницька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 5.

storinka-dyrektora-shkoly

З дня відкриття в школі працювали директорами

Засільський Петро Васильович ( 1968-1971)
Засільський Володимир Петрович (1971-1977)
Коломієць Галина Дмитрівна (1977-1981)
Шавро Олена Борисівна (1981-1992)
Дігтяр Микола Маркович (1992-1999)
Вороновський Володимир Іванович (1999-2002)
Васюхно Геннадій Григорович ( 2002-2009)
Овсієнко Тетяна Григорівна ( 2009-2010)

З жовтня 2010 року естафету директорів прийняла Касьян Тетяна Володимирівна, творець цікавого насиченого життя у школі, професійний організатор свого колективу,сучасний педагог. В школі навчається  близько 400 учнів, навчально-виховний процес забезпечують  33 педагоги.

Головне завдання, що стоїть перед закладом – всебічний розвиток учня як особистості, розвиток його талантів, розумових і фізичних здібностей, виховання високих моральних якостей, формування громадянина здатного до свідомого суспільного вибору.

Учні школи постійно приймають  участь і неодноразово ставали переможцями конкурсів, олімпіад, конкурсів-захистів МАН, спортивних змагань різного рівня від міського до обласного.
Традиційними у школі стали святкування Дня учня,свято талантів. На базі школи працюють гуртки, спортивні секції, хореографічна та вокальна студії.

Педколектив вважає, що головним  критерієм оцінки ефективності роботи школи є прогрес кожного учня, тому знаходиться у постійному творчому пошуку, приймає участь у експериментах, впроваджує інновації.

Головна » Сторінки » Сторінка директора школи
Попередній запис
Наступний запис
← Свято Першого дзвоника! Виховна робота →