Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Січень
18
П’ятниця

Засідання Шкільного Парламенту

У школі №5 відбулося чергове засідання Шкільного Парламенту. Від адміністрації на засіданні була присутня педагог – організатор Касьян О.Д..

На повістку денну виносилися невідкладні питання:

1.Звіт прем’єр – міністра Чорного Р. про роботу Кабінету Міністрів за ІІ чверть 2018/2019 навчального року.

2. Обговорення та затвердження плану роботи Шкільного Парламенту на ІІІ чверть 2018/2019 навчального року.

3. Різні організаційні питання.

Кожне питання обговорювалося та ставилося на голосування. До звіту Прем*єр – міністра у депутатів парламенту не було доповнень та зауважень. Робота Кабінету Міністрів одностайно визнана задовільною.

До планування роботи Шкільного Парламенту на ІІІ чверть 2018/2019 навчального ріку депутати віднеслися відповідально. Кожний захід розглядався з поясненнями і доповненнями. План заходів прийняли одностайно до виконання членами Кабінету Міністрів.

По третьому питанню порядку денного розглядалися різні організаційні питання,які найбільш хвилюють учасників засідання. Спірні питання виносилися на голосування.

Було вирішено:

1.Черговим учням 8-11класів дозволяється чергувати по школі без бейжиків.

2. Педагогу – організатору Касьян О.Д.прийняти до уваги:

а) Шкільні дискотеки проводити не на коридорі,а в приміщенні школи,яке найбільш придатне для таких заходів;

б) Оформити стенд «Шкільний Парламент» світлинами членів правління та регулярно висвітлювати корисні справи учнівського самоврядування в рубриці «Інформація».

Загалом засідання відбулося в дружній та невимушеній атмосфері, без недомовленостей та непорозумінь,а тим паче без скандалів.

Педагог-організатор Олена Касьян

Фото: учениці 8 кл. Анастасії Шевченко

  Фото 6

Засідання Шкільного Парламенту Засідання Шкільного Парламенту Засідання Шкільного Парламенту Засідання Шкільного Парламенту Засідання Шкільного Парламенту Засідання Шкільного Парламенту
Головна » Новини » Засідання Шкільного Парламенту