Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Листопад
1
П’ятниця

Засідання Шкільного Парламенту

01листоада 2019 року в школі №5 відбулося перше  засідання депутатів другого скликання Шкільного Парламенту. У зв’язку з тим,що спікер парламенту Заболотня О. несподівано захворіла, засідання цього разу провели: секретар парламенту Кравченко Михайло,учень 11-го класу та педагог-організатор Касьян О.Д. . На засіданні була присутня заступник з виховної роботи Кардашевська Ірина Ігорівна.

На порядку денному розглядалася низка невідкладних питаннь:

1.Звіт президента Шкільного-парламенту Клока Владислава,учня 10-Б класу про роботу учнівського самоврядування школи  з  національно-патріотичного спрямування за першу четверть 2019/2020 навчальний рік.

2.Затвердження графіка проведення засідань депутатів Шкільного  Парламенту на 2019 / 2020 навчальний рік. Доповідач: педагог-організатор Касьян О,Д..

3.Обговорення та затвердження плану роботи Кабінету міністрів на другу  четверть поточного навчального 2019/2020 року. Доповідач:Касьян О.Д., педагог-організатор.

4.Чергування по школі учнів  8-11 класів. Доповідач: Касьян О.Д. , педагог-організатор.

5.Різні питання.

Депутати ухвалили:

1.Роботу учнівського самоврядування школи з національно – патріотичного напрямку оцінити  на «Задовільно».

  1. Затвердити Графік проведення засідань депутатів Шкільного парламенту на 2019/2020 навчальний рік.
  2. Затвердити план роботи Кабінету міністрів на другу четверть 2019/2020 навчальний рік. Відповідальність за виконання рішення депутатів Шкільного Парламенту покласти на прем’єр – міністра Касяна В.,учня10-А класу.

4.Посилити контроль за чергуванням по школі учнів 8-11 класів.

У 5-11 класах підготувати інформаційні стенди  з екологічними знаками маркування для пластику; знаком «Викинь в урну»; знаком «Обережно!Потрібна спеціальна утилізація!» ,щоб покращити культуру сортування вторинної сировини учнями в школі.

Відповідальність за чергування по школі та підготовку інформаційного стенду в класах покласти на міністра дисципліни та правової культури Кунаха Андрія,учня 10-А класу.

Головна » Новини » Засідання Шкільного Парламенту