Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Жовтень
13
Середа

Козацькі ігрища

Під такою назвою пройшла конкурсно-розважальна програма для роїв 8-9 класів з нагоди вшанування світлої пам’яті українських козаків, Дня заснування УПА та релігійного свята Покрови Пресвятої Богородиці.

В конкурсну програму увійшли українські та козацькі старовинні ігри,гра для ерудитів «Інтелект-бій» і творчий конкурс «Козацька листівка».

В ігрову програму були включені національні рухливі ігри-забави: «Стрибки у мішках», «Довга лоза», «Шагавай», «Тягти чорта за хваста» чи «Дідька тягти», «Лава на лаву». Тут,серед 8-х класів, переміг рій «Хортиця» 8-Б класу,а сере 9-х класів – рій «Булава».

В тематичній грі для ерудитів «Інтелект – бій» усі команди показати найкращі результати і зіграли в нічию. Гра проводилася заочно.

В творчому конкурсі «Козацька листівка» перемогу здобули: рій 9-Б класу «Козачки»,класовод Левченко О.І. та рій 8-Б класу «Хортиця», класний керівник Дзюба О.Ю.

Загальнокомандне І місце вибороли: рій «Козачки»,серед 9-х класів і рій «Хортиця» серед 8-х класів.

Олена Касьян,педагог-організатор

 Фото:Олени Левченко,класний керівник 9-Бкл. і учнів школи,фотокореспонденти

 

  Фото 11

Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища Козацькі ігрища
Головна » Новини » Козацькі ігрища
Попередній запис
Наступний запис
← Благодійна акція Вітаємо! →