Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Листопад
17
Середа

Гей,хто з нами?

День гідності і Свободи у школі №5 для роїв 6 класу пройшов в чудовій активній формі. Рої «Орли» і «Ворони» взяли участь у конкурсно – розважальній програмі «Гей,хто з нами?». Спортивна програма була проведена з метою ознайомлення з національними іграми наших пращурів. Програму підготувала і провела педагог-організатор Касьян О.Д.

Для роїв були проведені національні рухливі ігри: «Залізниця», «Довга лоза», «Ящірка», «Турок» та старовинна козацька розвага «Бій навхрест». Тут перемогу виборов рій «Орли» з рахунком 14:13.

Знавці козацької доби долучилися до гри для ерудитів «Інтелект – бій». У грі взяли участь Розманов Андрій і Лихота Дарина. Гра проходила заочно. Перемогу здобула Лихота Дарина.

В творчому конкурсі «Козацька листівка» перемогла Шубаркіна Анастасія в номінації «СтопКадр».

Переможці відзначені пам’ятними грамотами.

Олена Касьян,педагог-організатор

Фото:Анастасії Шубаркіної

 

  Фото 28

Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами? Гей,хто з нами?
Головна » Новини » Гей,хто з нами?