Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Грудень
29
Середа

Новорічні ранки у школі

29-30грудня в школі № 5 відбулося новорічне свято «Баба Яга на рік Тигра 2022» для наймолодших учнів. Новорічні ранки проводилися по класах з піснями,танцями,новорічними флешмобами,веселими іграми.

Організатори новорічних свят у школі члени Козацького Братства Якима Андрушки: Россуждай Артем(9-Бкл.), Яременко Іван(9-Бкл.), Твердохлєбов Олександр(9-Бкл.),Климас Ренат (9-Бкл.),Абдуназаров Андрій,Орел Анна(9-Акл.), Холошевська Вікторія(9-Акл.),Курилко Софія(7-Бкл.), Пічугіна Поліна (7-Бкл.), Грицай Вероніка(7-Бкл.),Висоцький Артем (7-Бкл.), Баранцева Поліна(7-Бкл.),керівник педагог-організатор Касьян О.Д.

До проведення новорічних заходів долучилися шкільні гуртки: хореографічна студія «Едельвейс»,керівник Левченко О.І. і вокальна студія «Зорецвіт»,керівник Оврашко С.І. Під їхнім керівництвом прозвучали новорічні пісні у виконанні Курилко Софії(7-Бкл.), виконався груповий танок «Сніжинок», влаштували новорічні флешмоби.

Дід Мороз і Снігуронька разом зі своїми помічниками Мікі Маусом і Жовтою Земляною Собакою провели рухливі ігри та ігри на кмітливість: «Нудно так сидіти», «Хто це?», «Новорічний паровозик», «Хто знає Діда Мороза?».

Олена Касьян,педагог-організатор

Фото Мосьпан Владислави, учениці 8-Акласу

  Фото 30

Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі Новорічні ранки у школі
Головна » Новини » Новорічні ранки у школі