Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Вересень
30
Субота

Козацька спартакіада

У Переяславській гімназії №5 провели козацьку спартакіаду

  До Дня українського козацтва, в Переяславській гімназії №5, відбулася Спартакіада української народної гри. Виховний захід організований з метою виховання національної свідомості та патріотичного почуття, з розвитком фізичних якостей учасників козацької спартакіади.

В розважальну програму увійшли національні рухливі командні ігри: «Завірюха – хурделиця», «Гречка» і «Турок». Підібрані забави сприяють розвитку швидкості руху,стрибучості,сили, відчуття монолітності команди,надійне плече свого товариша тощо.

До козацької спартакіади долучилися рої 1-А класу «Орли» і «Соколята»,класовод Бойко В.Л.; рої 1-Б класу «Буря» і «Вулкан»,класовод Скрипніченко В.І. та рої  2-го класу «Кулак» і «Молот»,класовод Якименко В.С.

Учасники ігор ділилися на рої,обирали ройового рою та вигадували назву рою. Після такої необхідної процедури новообрані рої активно долучилися до козацької спартакіади.

За результатами козацької спартакіади, в переможці ігор серед своїх однокласників вийшли рої: «Молот»(2кл.) і «Орли» (1-Акл.). Рої «Буря» (1-Б кл.) і «Вулкан»(1-Бкл.) зіграли внічию. У грі «Турок» в Силачі класу вийшов учень 1-А класу Дикий Анатолій.

Переможці відзначені почесними грамотами.

 

Олена Касьян,педагог-організатор

Фото:класовода Скрипніченко В.І,

класовода Бойко В.Л.,класовода Якименко В.С.

  Фото 6

Козацька спартакіада Козацька спартакіада Козацька спартакіада Козацька спартакіада Козацька спартакіада Козацька спартакіада
Головна » Новини » Козацька спартакіада