Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Листопад
21
Середа

День Гідності та Свободи

Театралізована акція «Свобода нам – мов сонце у житті» була проведена для учнів 1-11 класі школи №5 з метою виховання у підростаючого покоління ідеалів свободи і демократії, почуттів на-ціональної гідності та вшанування пам’яті полеглих учасників антитерористичної операції на Донба-сі.

Патріотичну акцію підготував та провів творчий колектив Козацького Братства Якима Андруш-ки: Клок Владислав(9-Б кл.),Чорний Роман(9-Бкл.), Волнянський Владислав(9-Бкл.), Дикий Віта-лій(8 кл.),Білецький Назар(7 кл.),Яременко Іван(6-Бкл.),Федоренко Віктор(:-Бкл.),Сулима Максим(4-Акл.), Немиш Станіслав(4-А кл.), Сатаров Максим(4-Акл.), Асламович Дмитро(4-Акл.). Керівник педагог-організатор Касьян О.Д.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять випускника школи №5 Гриценка Романа Володимиро-вича, загиблого біля м. Щастя Луганської обл. 2015 р.,захищаючи державний суверенітет, територіа-льну цілісність та недоторканість України. Квіти до меморіальної дошки Романа Володимировича поклали почесні гості школи:Конон А.А.,виконуючий обов’язки військового комісара Переяслав-Хмельницького ОМВК; Гриценко У.Ю.,мама загиблого героя АТО та учні 8-го класу.

Олена Касьян, педагог-організатор

 

  Фото 19

День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи
Головна » Новини » День Гідності та Свободи
Попередній запис
Наступний запис
← Вчимося розрізняти емоції Голодомор 1932-1933 →