Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Лютий
15
П’ятниця

Стрітенські ігрища

Народознавче свято

15 лютого 2019 року в школі №5 відбулася розважальна програма «Стрітенські ігрища» в якій взяли участь учнівські рої 9-10 класів.

В силовому випробуванні «Хлоп’ячі ігри» хлопці мали змогу розкрити свої фізичні можливості в народних та козацьких іграх: «Біг в мішках», «Гопак», «Лава на лаву», «Тягти бука», «Чорта тягти», «Навхрест», «На поясах». Перемогу виборов рій 9-Б кл. з рахунком в один бал. Судив змагання Бондарєв Д.О, учитель фізичної культури та спорту.

Похизуватися своїми знаннями з народознавства можна було в інтелектуальному конкурсі «Інтелект-бій». Перемогу серед ерудитів здобула Глива Вікторія(10кл.).

Творчих та креативних теж не залишили без уваги. Випуск стіннівки «Козацька листівка» у формі фоторепортажу лягла на плечі фотокореспондентів та редакторів шкільної газети. Із творчим завданням справилася лише учениця 9-Б класу Глоба Валерія.

Переможці отримали пам’ятні дипломи І ступеня.

Підготувала та провела програму педагог – організатор Касьян О.Д..

Олена Касьян

 

  Фото 19

Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища Стрітенські ігрища
Головна » Новини » Стрітенські ігрища