Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Вересень
26
Четвер

Ми за здоровий спосіб життя

26 вересня 2019 року в Переяслав-Хмельницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5, з метою профілактики наркоманії в учнівському середовищі, відбулася зустріч з волонтерами громадської організації «За здорову націю духовно, душевно, фізично». З учнями 9 та 10 класів було проведено профілактичну лекцію у цікавому форматі «живої книги», що включає в себе розповідь історій з реального життя людей, які піддалися негативному впливу паління, що згодом призвело до вживання наркотиків. Вони змогли знайти в собі сили справитися з цією страшною проблемою та сказати:

«Ні, наркотикам !». І тепер вважають своїм обов’язком застерегти інших.

Учні з цікавістю прослухали виступ гостей та з метою виявлення звортного зв’язку погодилилися написати на листочках про свої враження від зустрічі та плани на майбутнє.

Курс лекцій буде продовжено для учнів 10-11 класів з ціллю пропаганди здорового способу життя та профілактики наркоманії в учнівському середовищі.

Дякуємо голові та волонтерам

ГО «За здорову націю духовно, душевно, фізично» за співпрацю.

Соціальний педагог ЗОШ І-ІІІст.№5

Хомич В.О.

  Фото 13

Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя Ми за здоровий спосіб життя
Головна » Кабінет психолога » Ми за здоровий спосіб життя