Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Вересень
30
Понеділок

Учнівська конференція

Радне коло

     30 вересня в нашій школі відбулася учнівська конференція «Радне коло». В ній брали участь учні від 6 по 11 класи. Були запрошені:Тетяна Володимирівна,директор школи;Наталя Олександрівна,заступник з навчально-виховної роботи та Ірина Ігорівна,заступник з виховної роботи.

Саму конференцію проводила спікер Шкільного Парламенту Заболотня Ольга(11кл.). Протокол Радного кола записав секретар Шкільного Парламенту Кравченко Михайло.

На порядку денному було 3 питання. По перше, потрібно було вислухати президента Шкільного Парламенту Клока Влада про роботу  парламенту за минулий  2018/2019 навчальний рік та визначити,чи задовільною вона була. На другому питанні ми повинні були обрати президента школи та керівний склад Кабінету міністрів Шкільного Парламенту. І на останок потрібно було запланувати загальношкільні заходи на другу половину першої чверті 2019р. Після оголошення порядку денного, учні повинні були проголосувати,чи влаштовує він їх. Жодний заперечень не було і депутати проголосували одноголосно.

Після першого голосування,учні приступили до вислуховування доповіді Клока Влада,виконуючого обов’язки президента Шкільного Парламенту,про роботу учнівського самоврядування за 2018/2019 навчальний рік. Після 10-ти хвилинної доповіді,учні приступили до обговорення,чи досить добре працювало учнівське самоврядування. Після обговорення,учні розпочали голосування,в результаті якого одноголосним рішенням було прийнято вважати роботу учнівського самоврядування задовільною. Потім відразу перейшли до другого питання,а саме до виборів президента школи та керівного складу Кабінету міністрів Шкільного Парламенту. На посаду президента запропонували залишити виконуючого обов’язки президента Клока Владислава(10-Бкл.).

В минулому  на керівні посади було обрано багато учнів 11-го класу,через що після їх випуску звільнилось багато посад. На їхні місця запропонували учнів 10-9класів:Вовк Дарину(10-Акл.),Томчук Надію(10-Бкл.), Андріяш Артема(10-Бкл),Зайчуківського Миколу(10-Акл.), Кунах  Андрія(10-А кл.), Шевченко Аліну(9кл.). Після оголошення списку кандидатів Кабінету міністрів,діти проголосували одним списком одноголосно.

І на останок потрібно було запланувати розважальні заходи на другу половину першої чверті 2019р. Було вирішено провести заходи в такій  послідовності: до Дня ветерана провести всеукраїнську акцію «Стрічка пам’яті» та акцію «Свобода нам – що сонце у житті»,які триватимуть до кінця навчального року; до Дня учителя – святкову концертну програму  «Зі святом ,любі вчителі» – 04 вересня;до Дня українського козацтва та захисника Батьківщини (14 жовтня) – конкурсно – розважальну  програму  «Козацькі ігрища»,творчий конкурс «Козацька листівка» (у формі фоторепортажу)та конкурс для ерудитів «Інтелект – бій» для учнів 9-11класів. На цьому питанні була завершена перша учнівська конференція «Радне коло».

Михайло Кравченко

  Фото 8

Учнівська конференція Учнівська конференція Учнівська конференція Учнівська конференція Учнівська конференція Учнівська конференція Учнівська конференція Учнівська конференція
Головна » Новини » Учнівська конференція
Попередній запис
Наступний запис
← Ми за здоровий спосіб життя «Радне коло» →