Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Вересень
30
Понеділок

«Радне коло»

Учнівська конференція «Радне коло»

      30 вересня 2019 року в школі №5 відбулася учнівська конференцію – «Радне коло». Тема учнівської конференції: «Козацьке Братство Якима Андрушки – невпинний генератор дитячих ідей в учнівському самоврядуванні школи». На учнівській конференції була присутня учнівська громада 6-11 класів,класні керівники,а також запрошені почесні гості: Чайка Н.О.,заступник з навчально – виховної роботи; Кардашевська І.І., заступник з виховної роботи.

Конференцію провела Заболотня Ольга (11кл.), спікер Шкільного Парламенту. Хід конференції задокументував Кравченко Михайло(11кл.),секретар Шкільного Парламенту.

На порядку денному розглядалися наступні питання:

1.Доповідь Клока Владислава (10-бкл.),виконуючого обов’язки президента Шкільного Парламенту, про роботу Кабінету міністрів за 2018/2019 навчальний рік.

  1. Вибори президента школи та керівного складу Кабінету міністрів Шкільного Парламенту на 2019/2020 навчальний рік.

3.Плануємо загальношкільні заходи на другу половину першої чверті 2019 року.

Кожне питання порядку денного обговорювалося,усі пропозиції були взяті до уваги організаторами Радного Кола. Загалом, учасники конференції попрацювали плідно та прийняли купу постанов:

1.Роботу Кабінету міністрів за минулий навчальний 2018/2019 рік ухвалити на задовільно.

2.Виконуючого обов’язки резидента Шкільного Парламенту Клока Владислава постановили залишити ще на один період 2019/2020 рік;

3.Змінили діючого прем’єр міністра Чорного Романа(10-Бкл.) на Кас’яна Владислава(10-Акл.). Зміна відбулася за бажанням самого Чорного Р..

4.Проголосували списком за оновлений міністерський склад Кабінету міністрів:

-Прем’єр-міністр – Кас’ян Владислав(10-Акл.)

– Міністр освіти та науки – Томчук Надія(10-Бкл.)

– Міністр преси та інформації – Кравченко Михайло(11кл.)

– Міністр дисципліни та правової культури –  Кунах Андрій(10-Акл.)

– Міністр екології та здоров’я –  Шевченко Аліна(9кл.)

– Міністр фінансів та господарської діяльності – Зайчуківський Микола (10-Акл.)

– Міністр культурно-мистецької діяльності – Вовк Дарина(10-Акл.)

– Міністр фізичної культури та спорту  – Демиденко Іван(11кл.)

– Міністр військово – патріотичної діяльності – Андріяш Артем(10-Бкл.)

– Звукорежисер – Бідний Максим (8кл.)

  1. В другій половині першої чверті 2019 року постановили провести наступні загальношкільні заходи:

– До Дня ветерана (30 вересня) учням 5-11 класів взяти участь у всеукраїнській акції «Стрічка пам’яті» та акція «Свобода нам – що сонце у житті». Пошукова робота проводиться до кінця навчального року;

– З нагоди святкування Дня учителя, 04 вересня підготувати та провести святкову концертну програму «Зі святом ,любі вчителі»;

– До Дня українського козацтва та захисника Батьківщини (14 жовтня) учням 9-11класів взяти участь в  конкурсно – розважальній програмі  «Козацькі ігрища» з творчим конкурсом «Козацька листівка » та конкурсом для ерудитів  «Інтелект – бій».

Загальне рішення Радного кола зачитав секретар Шкільного Парламенту Кравченко Михайло:

1.Відповідальність за роботу Шкільного Парламенту на поточний період 2019/2020 навчальний рік покласти на діючого президента Шкільного парламенту Клока Владислава,учня 10 кл.,отамана Козацького Брацтва Якима Андрушки.

  1. Відповідальність за роботу керівних органів Кабінету міністрів на 2019/2020 навчальний рік покласти на новообраного прем’єр-міністра Шкільного Парламенту Кас’яна Владислава(10-Акл.) та діючих міністрів Шкільного Парламенту.

3.Заплановані заходи на другу половину першої чверті 2019 року провести відповідно до графіку. Відповідальність за проведення запланованих заходів покласти на депутатів парламенту школи та прем’р – міністра Касьяна Владислава.

  1. Старостам класів та їх заступникам,курінній старшині надавати посильну допомогу в підготовці та проведенні шкільних заходів.

Олена Касьян,педагог-організатор

  Фото 3

«Радне коло» «Радне коло» «Радне коло»
Головна » Новини » «Радне коло»
Попередній запис
Наступний запис
← Учнівська конференція День усиновлення →