Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Листопад
25
Понеділок

16 днів проти насильства

В рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка стартувала  25 листопада і буде тривати до 10 грудня, відбулася зустріч з представниками поліції, відділу ювенальної превенції, служби у справах дітей та сім’ї, головного спеціаліста відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я.

З учнями старшої шкільної ланки була проведена превентивна лекція з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в суспільстві, протидії жорстокого поводження в учнівському колективі.

Дітям було продемонстровано декілька відеороликів з метою пропаганди толерантного ставлення, взаємодопомоги та підтримки один одного.

У відеопрезентації розповіли детальніше про акцію «16 днів проти насильства» та які визначні дати вона охоплює. Нагадали учням і про відповідальність яка загрожує  за можливе скоєння насильства, жорстокого поводження, приниження інших.

Наприкінці лекції дітям роздали інформаційні буклети «Стоп насильству!» з метою попередження жорстокого поводження в учнівському колективі та сім’ї.

Дякуємо представникам поліції, відділу ювенальної превенції, служби у справах дітей та сім’ї, головному спеціалісту відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я за постійну співпрацю та висвітлення актуальних на сьогоднішній день питань.

Соціальний педагог

Хомич В.О.

Головна » Кабінет психолога » 16 днів проти насильства