Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Вересень
8
Вівторок

День фізичної культури і спорту

Весела руханка

       День фізичної культури і спорту, який традиційно проходить у вересні кожного року, для молодших школярів Переяславської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 провели у формі спартакіади української народної гри «Весела руханка».

Спартакіаду української народної гри підготувала та провела педагог-організатор, керівник Козацького Братства Якима Яндрушки Касьян Олена Дмитрівна у образі казкового персонажу Миші – Шкряботушки.

В програму «Веселої руханки» увійшли українські народні рухливі ігри: «День і ніч»; «Запорожець на січі», «У річку, гоп!», «У воріт», «Горю – дуб», «Чорноморець – Біломорець», «Через кордон», «Біле – чорне».

Учні  вправлялися у силі,спритності, гнучкості, швидкості, витривалості. Мали змогу проявити найкращі свої якості: взаємодопомогу, колективізм, чесність, дисциплінованість,а також  переборювати перешкоди ,неминучі під час гри.

Олена Касьян

Фото: учителів молодших класів

Весела руханка 1-4кл.

  Фото 8

День фізичної культури і спорту День фізичної культури і спорту День фізичної культури і спорту День фізичної культури і спорту День фізичної культури і спорту День фізичної культури і спорту День фізичної культури і спорту День фізичної культури і спорту
Головна » Новини » День фізичної культури і спорту
Попередній запис
Наступний запис
← День знань Великий курінь →