Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Вересень
7
Вівторок

День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах

6-7 вересня 2021 року в Переяславській школі №5 відбулася спартакіада української народної гри «Весела руханка», з метою вивчення і формування народної ігрової культури українського народу. Спартакіаду з української народної гри «Весела руханка» підготувала та провела педагог-організатор школи Касьян О.Д.

Цими днями до спартакіади з української народної гри активно підключилися рої  «Верба» і «Соловей» 3-А класу, класовод Бойко В.Л та  рої «Калина» і «Вишиванка» 3-Б класу, класовод Скрипніченко В.І..

В програму спартакіади увійшли українські народні рухливі ігри які розвивають швидкість,силу,кмітливість,витривалість,спритність:командна гра «Ворота», командна гра «Гопак», командна гра «Невід командами», командна гра «Лавина», командна гра «Заячий біг».

Перемогу здобули рій «Верба» 3-А класу, класовод Бойко В.Л. і рій «Калина» 3-Бкласу, класовод Скрипніченко В.І.

Команди – переможці нагороджені пам’ятними грамотами.

Фото: Левченко О.І.,керівник хореографічної студії «Едельвейс»

 

 

 

  Фото 10

День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах
Головна » Новини » День фізичної культури і спорту у 3-А і 3-Б класах