Вітаємо на сайті

5 гімназії

міста Переяслава

Лютий
15
Вівторок

Стрітенські ігри в школі

15 лютого, в спортивній залі школи №5, відбулася конкурсно-розважальна програма «Стрітенські ігри». В святковій програмі взяли участь рої 4-го класу : «Україна» і «Переможці»,класовод Якименко В.С. .

Стрітенські ігри для початківців підготувала і провела педагог-організатор Касьян О.Д., з метою виховання у підростаючого покоління любові до звичаїв та традицій українського народу,формування моральних і фізичних якостей дітей. В програму увійшли національні рухливі ігри: «Гречка», «Ріпка», «Тягти бука», «Довга лоза», «Ластівка», «Боротьба навколішках », де учні вправлялися в стрибках на одній нозі  та через перешкоду, силі, швидкості,витривалості ,кмітливості тощо.

Перемогу не очікувано,в другій половині конкурсної програми, виборов рій «Переможці». Усі рої відзначені пам’ятними грамотами.

Олена Касьян,педагог-організатор

Фото: Доброскок Любов Сергіївни,медичний працівник школи

  Фото 15

Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі Стрітенські ігри в школі
Головна » Новини » Стрітенські ігри в школі
Попередній запис
Наступний запис
← Подбаймо про маленьких друзів! Єднаймося! →